Grain free

DEVORA - SEMI MOIST
HYPOALLERGENIC, NATURAL RECIPE

Hrana semiumeda are continut de umiditate de 18% fata de hrana uscata care are între 8 si 10%. Acest lucru îi confera doua avantaje: o savoare deosebita pe care cainii o adora si crochete mai moi, mai usor de mestecat. Aceste avantaje o fac sa fie hrana ideala pentru cainii mofturosi, exigenti cu hrana pe care o aleg, si pentru cainii care mesteca mai greu crochetele tari din hrana uscata.

Din ce în ce mai multi caini au intolerante alimentare sau sunt predispusi la alergii care sunt provocate de anumite ingrediente frecvent folosite în hrana lor: pui, vita, lactate sau cereale cum ar fi graul sau porumbul.

Solutia aleasa de DEVORA SEMI MOIST este eliminarea ingredientelor cunoscute cu potențial alergogen și folosirea unei singure surse de proteina animala recognoscibila de organismul cainelui si a unor ingrediente vegetale cu proprietati hipoalergenice.

DEVORA SEMI MOIST
DEVORA- THE PERFECT FOOD FOR DOG`S NEEDS,NO MATTER THE SIZE.

Are o savoare deosebita si crochetele sunt moi, usor de mestecat.

Este recomandata pentru cainii care prezinta simptome de intoleranta sau alergii alimentare.

Respecta natura carnivora a cainilor, continand 58% produse de origine animala si are ca ingredient principal carnea proaspata.

Contine acizi grasi esentiali Omega 3 & 6, pentru o piele sanatoasa si un aspect frumos al blanii.

Este o reteta cu ingrediente naturale, fara coloranti sintetici, arome artificiale sau conservanti chimici.

Lamb & Rice

Lamb & Rice
Afla mai multe!

Drojdie

Una dintre cele mai bune surse naturale de vitamine din complexul B, favorizează refacerea echilibrului florei intestinale.

Legumele & fructele

Cartoful și mazărea sunt surse de carbohidrați ușor digerabili.

CONTINUT RIDICAT
DE CARNE, PANA LA 50%

CARNEA DE MIEL este o sursa bogata in proteine si zinc, element esential in sanatatea pielii, contine vitamina B12 cu rol in buna
functionare a sistemului nervos si vitamina B3 (niacina), esentiala in prevenirea afectiunilor dermatologice.

FICATUL HIDROLIZAT DE PUI este o sursa bogata in vitaminele A si B12.

Prin hidrolizarea ficatului, aminoacizii sunt descompusi in parti foarte mici, astfel incat sistemul imunitar al cainelui nu mai recunoaste sursa proteinei, evitandu-se astfel declansarea reactiilor alergice.

Produsele vegetale

DEVORA contine produse vegetale cu multiple beneficii asupra organismului.

De exemplu, semintele de in sunt o sursa buna de fibre dietetice si acizi grasi esentiali Omega 3.

Da scroll si afla mai multe despre produsele vegetale din formula DEVORA si despre beneficiile lor pentru sanatatea prietenului tau patruped.

PRODUSE VEGETALE BENEFICE

1 | OREZUL este o sursa excelenta de energie, minerale si vitamine B si E. Orezul are proprietati astringente, stimuleaza sistemul nervos central si are calitati diuretice (favorizeaza eliminarea ureei).

2 | MAZAREA este o sursa bogata de fibre, proteine si vitamine din complexul B cu rol în reglarea nivelului de carbohidrati, lipide si proteine din organism.

3 | CARTOFUL este o sursa importanta de energie bogata în fibre, minerale si vitaminele C si B6.

4 | SEMINȚELE DE IN sunt bogate în antioxidanti, acizi grasi Omega 3 si fibre eficiente în reglarea digestiei.

5 | ALGELE MARINE sunt surse de minerale esentiale (mangan, cupru, seleniu, zinc, fier), antioxidanti, fitonutrienti si fibre.

6 | YUCCA MOJAVE contine antioxidanti, clorofila si enzime cu ajutorul carora contribuie la absorbtia substantelor nutritive, stimuleaza digestia si reduce mirosul neplacut al fecalelor.