Grain free

DEVORA - GRAIN FREE
HYPOALLERGENIC, NATURAL RECIPE

Din ce în ce mai multi caini au intolerante alimentare sau sunt predispusi la alergii provocate de anumite ingrediente frecvent folosite în hrana lor: pui, vita, lactate sau cereale, cum ar fi graul sau porumbul.

Solutia aleasa de DEVORA GRAIN FREE este eliminarea ingredientelor cunoscute cu potențial alergogen, si folosirea unei singure surse de proteina animala si a unor ingrediente vegetale cu proprietati hipoalergenice.

DEVORA GRAIN FREE a ales sa nu foloseasca deloc cereale, iar carbohidratii necesari sunt asigurati de ingrediente mai usor digerabile, cum ar fi mazarea, cartoful sau bobul.

DEVORA a ales sa foloseasca surse de proteina foarte rar întalnite în alte formule de hrana, astfel încat pentru organismul cainelui proteina animala sa fie o proteina noua, necunoscuta, la care sistemul sau imunitar sa nu declanseze alergii.

De asemenea, DEVORA a ales sa dezvolte formule cu cate o singura sursa de proteina animala pentru a reduce cat mai mult incertitudinea legata de tipul de proteina animala care declanseaza alergia.

DEVORA grain free
DEVORA - THE PERFECT FOOD FOR DOG`S NEEDS,NO MATTER THE SIZE.

Contine o singura sursa de proteina animala pentru a limita sansele aparitiei alergiilor alimentare.

Respecta natura carnivora a cainilor continand un procent ridicat de proteina animala si avand ca ingredient principal carnea proaspata.

Este o reteta care nu contine cereale.

Contine acizi grasi esentiali Omega 3 & 6 pentru o piele sanatoasa si un aspect frumos al blanii.

Are o savoare deosebita si este usor de digerat.

Este o reteta cu ingrediente naturale, fara coloranti sintetici, arome artificiale si conservanti chimici.

Horse Meat

Horse Meat
Afla mai multe!

Rabbit Meat

Rabbit Meat
Afla mai multe!

Rabbit Meat Puppy Large & Medium

Rabbit Meat Puppy Large & Medium
Afla mai multe!

Rabbit Meat Mini Adult

Rabbit Meat Mini Adult
Afla mai multe!

Salmon Meat

Salmon Meat
Afla mai multe!

drojdie

Una dintre cele mai bune surse naturale de vitamine din complexul B, favorizează refacerea echilibrului florei intestinale.

Legumele & fructele

Cartoful și mazărea sunt surse de carbohidrați ușor digerabili, iar bobul este deosebit de hrănitor datorită conținutului ridicat în săruri minerale și vitamine.

CONTINUT RIDICAT
DE CARNE, PANA LA 50%

CARNEA DE CAL este foarte bine tolerata si cu grad ridicat de digestibilitate, bogata în proteina si acizi grasi nesaturati Omega 3 si Omega 6, fier, calciu si vitaminele B12, B6, B3

CARNEA DE IEPURE este foarte bine tolerata si cu grad ridicat de digestibilitate, bogata în proteina si acizi grasi nesaturati Omega 3 si Omega 6, cu continut scazut de grasime si colesterol.

SOMONUL este bogat în protein de calitate superioara, acizi grasi Omega 3, minerale esentiale si vitamine B. Prin consumul de somon se asigura organismului cantitati importante de antioxidanti si taurina.

Produsele vegetale

DEVORA conține produse vegetale cu multiple beneficii asupra organismului.

De exemplu, semințele de in sunt o sursă bună de fibre dietetice și acizi grași esențiali Omega 3.

Dă scroll și află mai multe despre produsele vegetale din formula DEVORA și despre beneficiile lor pentru sănătatea prietenului tău patruped.

legume si fructe

1 | COAJA DE STRUGURE bogata în antioxidanti si fitonutrienti, cel mai cunoscut fiind resveratrolul pentru proprietatile anti-inflamatorii si antioxidante.

2 | ANANASUL contine fibre, fitonutrienti si bromelina ce contribuie la accelerarea digestiei proteinelor.

3 | RODIA contine vitaminele A, E si C, acid folic si antioxidanti. Contribuie la întarirea imunitatii si regleaza apetitul si digestia.

4 | BOBUL este o planta bogata în proteine, fibre, saruri minerale si vitamine, însa foarte saraca în carbohidrati.

5 | CARTOFUL este o sursa importanta de energie bogata în fibre, minerale si vitaminele C si B6.

6 | MAZAREA este o sursa bogata de fibre, proteine si vitamine din complexul B cu rol în reglarea nivelului de carbohidrati, lipide si proteine din organism.

7 | MACESELE sunt bogate în vitaminele A si C si minerale esentiale. Macesele contin substante detoxifiante care înlatura radicalii liberi si reduc stresul oxidativ.

8 | MERELE contin vitaminele C si A, flavonoizi si sunt o sursa importanta de potasiu.

PRODUSE VEGETALE BENEFICE

1 | PAPADIA contribuie la functionarea normala a stomacului si ficatului, stimuland astfel procesul de detoxifiere.

2 | ALGE MARINE sunt surse de minerale esentiale (mangan, cupru, seleniu, zinc, fier), antioxidanti, fitonutrienti si fibre.

3 | YUCCA MOJAVE contine antioxidanti, clorofila si enzime care contribuie la absorbtia substanțelor nutritive, stimuleaza digestia si reduce mirosul neplacut al fecalelor.

4 | CICOAREA este o sursa de inulina si fructooligozaharide, avand efecte prebiotice pentru îmbunatatirea sanatatii florei intestinale.

5 | SEMINTE DE IN sunt bogate în antioxidanti, acizi grasi Omega 3 si fibre eficiente în reglarea digestiei.

6 | ARMURARIUL este o planta indicata în detoxifierea ficatului si în sustinerea functiilor hepatice. Armurariul protejeaza celulele împotriva stresului oxidativ.